Van 13 tot 15 mei organiseert Adventure Diving vzw een duikweekend op het eiland Tholen in Zeeland. Omdat Adventure Diving vzw in 2022 al 25 kaarsjes mag uitblazen, hebben we ervoor gekozen om dit weekend een feestelijk tintje te geven. We doen dit o.a. met aangepaste catering maar ook het verblijf zelf is bijzonder. Hotel KOM! is een luxe groepsaccommodatie (het was een hotel-restaurant) in een rijksmonument uit 1592, compleet verbouwd, aan de rustige Markt in Sint Maartensdijk.

Van 13 tot 15 mei organiseert Adventure Diving vzw een duikweekend op het eiland Tholen, dat deel uitmaakt van het nationaal park Oosterschelde, het kloppend hart van de Zeeuwse Delta. Het Nationaal Park Oosterschelde staat via de stormvloedkering in open verbinding met de Noordzee. Twee keer per dag stroomt 800 miljard liter zout water het gebied in en uit. De slikken en zandplaten die bij vloed onder water staan, vallen bij eb weer droog. Duikers vinden in de Oosterschelde een fascinerende onderwaterwereld die telkens weer verrast en boeit!

Feestelijk tintje

Omdat Adventure Diving vzw in 2022 al 25 kaarsjes mag uitblazen, hebben we ervoor gekozen om dit weekend een feestelijk tintje te geven. We doen dit o.a. met aangepaste catering maar ook het verblijf zelf is bijzonder. Hotel KOM! is een luxe groepsaccommodatie (het was een hotel-restaurant) in een rijksmonument uit 1592, compleet verbouwd, aan de rustige Markt in Sint Maartensdijk. Alle kamers hebben een eigen badkamer, alle 10 met WC, wastafel en douche. Eigen TV op de kamer. Gratis Wifi overal.

Duiken, wandelen en fietsen

Sint Maartensdijk is een ideale uitvalbasis voor duikers. Tal van bekende en minder bekende duikplaatsen liggen er immers op 15 à 30 minuutjes rijden. Maar ook wie niet duikt valt er op het eiland Tholen heel wat te ontdekken, te voet of met de fiets. En zo gewenst kunnen in het vlakbij gelegen Poortvliet (elektrische) fietsen gehuurd worden. Zowel interessant voor duikers als fietsers: in de schuur van hotel KOM! Kunnen we onze duikspullen spoelen en ophangen en fietsen veilig stallen.

5 duiken

Tijdens dit weekend trakteren we je op maar liefst 5 duiken. Een eerste duik is er vrijdagavond om 18.30 u op Oesterdam.  Zaterdag staan er 2 duiken op het programma. De eerste om 9.30 u op Strijenham en de tweede om 14.15 u op Sint-Annaland.  Op zondag voorzien we nog twee duiken: in de voormiddag om 9.30 u op Anna Jacoba  en een laatste duik om 14.45 u op de Vuilnisbelt.

Wat kost het?

Voor het verblijf in hotel KOM! (2 overnachtingen) en 2 x ontbijt, 2 x lunch en 2 x diner betaal je:

–          € 195 per persoon

Uiteraard mogen ook niet-duikers aan dit weekend deelnemen. Zij betalen evenwel hetzelfde deelnamebedrag als de duikers. De duiken worden immers georganiseerd door ons eigen duikkader en zijn bijgevolg gratis.

Snel inschrijven!

Het maximaal aantal deelnemers aan dit weekend is 20 personen. Snel inschrijven is dus de boodschap! Hoe? Door € 195 per persoon te storten op de rekening BE33 3100 8749 0046 van Adventure Diving vzw met de vermelding ‘Clubweekend Zeeland’ en de namen van de deelnemende personen.

Covid-19 maatregelen

Indien de clubweekend niet kan doorgaan omwille van Covid-19 maatregelen en/of de sluiting van landsgrenzen, dan worden de betaalde bedragen integraal teruggestort. Bij annulering omwille van andere redenen, worden er geen betaalde deelnamebedragen terugbetaald.

Dirk
Duikschoolverantwoordelijke

Adventure Diving vzw