2023 is nog nog niet voorbij en toch kijken enkele van onze leden al vol ongeduld uit naar wat 2024 gaat brengen. Deze leden weten al welke clubreizen we voor hen in petto hebben… Net als de voorbije jaren streven we ernaar om hier voldoende variatie in te steken en verschillende opties aan te bieden.


Malediven – September – duikcruise

Midden september gaan we een week naar Male, de hoofdstad van de Malediven waar we op duikcruise gaan. Een week lang duik je naar de allermooiste duikstekken van de Malediven.

Eat, sleep and dive! Dat is de beste omschrijving voor deze club duikreis.  En zeker op een boot zoals de Emperor Voyager in de Maladiven, met alle comfort voor duikers. We volgen de route ‘Best of Maldives’ en doen gemiddeld 3 duiken per dag. Buiten duiken hoeven we ons niet veel in te spannen: van de dhoni die ons naar de duikplaats brengt, rechtstreeks in het warme water springen .

Zeeland – Juni – Wemeldinge Weekend

het lijkt wel een jaarlijkse gewoonte te worden, ook dit jaar gaan we naar naar de Stelhoeve in Wemeldinge. Het laatste weekend van juni is het onze uitvalbasis voor een duikweekend, maar de omgeving is ook geliefd bij fietsers en wandelaars.

Via een trap over de dijk ga je zo direct van de duikschuur op het domein het water in op de duikstek “De Stelhoeve”. Voor de afwisseling doen we natuurlijk ook een aantal andere duikplaatsen aan op ons weekend
We hebben de groepsaccommodatie van het vakantiepark volledig voor ons, die plaats biedt aan maximaal 48 gasten. Eten, napraten en uitrusten tussen de duiken doen we in de comfortabele leefruimte, en het keukenteam van ADD zorgt voor alle maaltijden van vrijdagavond tot maandagochtend. De woonkamer is gezellig ingericht met onder andere een pooltafel, voetbaltafel en een leeshoek