Net als vele andere clubs hebben ook wij de voorbije periode weer werk gemaakt van een duikplanning voor de komende periode. Naar goede gewoonte hebben we een kalender opgesteld tot het einde van het jaar.


Afwisseling en variatie

Zoals het de gewoonte is binnen onze club hebben we ook dit jaar weer gekozen voor een afwisseling tussen zout en zoet water. Is er variatie tussen getijden en stilstaand water. Duiken we onder in de Oosterschelde maar ook in meren en steengroeves…

Kortom voor elk wat wils! Verder proberen we de clubduiken zo te spreiden dat iedereen kan deelnemen, daarvoor plannen we niet alles op steeds dezelfde dag in de week/weekend.

Verschillende ADV’s

Dankzij onze actieve (assistent) instructeurs en kunnen we beroep doen op vele ADV’s en neemt iedereen een stukje van de taakverdeling op zich.

Kortom we hebben weer een heel gevulde kalender met meer dan 40 duiken verdeeld over ongeveer 30 duikdagen. Reken daar nog de duikvakanties en individueel georganiseerde duiken bij en je begrijpt dat onze leden ook dit jaar weer niet stil hoeven te zitten.